HOUD ME VAST

Fijn dat je interesse hebt in de 'Houd me vast'-cursus! Op dit moment zit de cursus vol. We plaatsen je op de wachtlijst zodat we je kunnen benaderen als iemand zich afmeldt.

Vul het formulier hoe dan ook in. Als er voldoende mensen op de wachtlijst staan, kijken we of er een extra groep kan worden gestart.

Persoonsgegevens

Met het invoeren van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van Eglesia - Kerk van Nu. Je gegevens worden verwerkt in een online ledenadministratie. Eglesia - Kerk van Nu heeft de verantwoordelijkheid goed om te gaan met persoonsgegevens die we krijgen van leden en gasten van de gemeente. Dat zouden we niet anders willen en dat zijn we ook verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze website en onze ledenadministratie zijn goed beveiligd. De ledenadministratie gaat discreet met de persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die in vertrouwen verstrekt zijn aan Eglesia - Kerk van Nu, worden alleen intern gebruikt door personen waarvoor de gegevens van belang zijn om hun taak goed uit te kunnen voeren. We verstrekken geen gegevens aan externe partijen.